Kom meedoen aan YOGALATES in de buitenlucht!

In de mooie en rustgevende omgeving van het Engelse Werk

in Zwolle kun je in de maanden juli, augustus en september ervaren wat yogalates (een combinatie van yoga en pilates) voor je doet.De lessen worden op maandagavond 19-20 uur en zaterdagmorgen 10-11 uur gegeven in groepen van maximaal 20 deelnemers.De kosten bedragen € 10 per les óf € 75 voor een 10-rittenkaart.

Wat heb je nodig? Een (yoga)matje, water, badhanddoek om op te liggen en makkelijk zittende kleding.

 

Yogalates kan door jong en oud beoefend worden. Zelfs door mensen met blessures of herstellend hiervan is het een goede training. Het zorgt voor een toename van flexibiliteit en energie, voor een betere tonus (je wordt strakker), het verbetert de spierfunctie, geeft een betere houding en je lichaamsbewustzijn neemt toe, waardoor je meer aandacht krijgt voor je houding en ademhaling.
De les zorgt voor ontspanning en het brengt je meer in contact met jezelf. Maar vooral maakt het je fysiek sterker: je buik-, rug-, bil- en beenspieren worden steviger. En het geeft je lichaam een mooiere definitie. Je zou het kunnen zien als weerstandtraining met je eigen lichaam waardoor je ‘lange spieren’ ontwikkeld en je lichaam strakker wordt.

yogalates

Yogalates in de buitenlucht


Volg 4lijf Sport op Twitter Volg 4lijf Sport op Twitter 06 42064151 | info@4lijf.nl